סשימי טונה על מצע קינואה

מתכון של השף אורי לוי, מסעדת "אינגריד"

מתכון מאת: מערכת וואלה!
טונה צרובה של מסעדת אינגריד

מצרכים

  • ½ כוס קינואה
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כף סויה
  • 2 כפות נענע קצוצה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות של אצות וואקמה
  • מלח/פלפל
  • 100 גר' טונה אדומה
  • שמן סומסום

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הקינואה במעט שמן זית. מכניסים את אצות הוואקמה לסיר, מוסיפים את המים הרותחים ומוסיפים את פרוסות השום. מכסים ומבשלים מעל לאש נמוכה כ- 10 דקות, מניחים בצד לעוד 10 דק' ומצננים.
  • 2. מוסיפים פטרוזיליה, נענע, שמן זית, מלח ופלפל לסיר. את הטונה פורסים לפרוסות של חצי ס"מ ומניחים מעל לקינואה ומעל לטונה ומסיימים עם הסויה. מקשטים עם תלתלי בצל ירוק וסומסום שחור ומעט שמן סומסום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully