סושי Inside-outside

מתכון מאת: Hagit,Hagit.Angel@perfectotech.com
סושי

מצרכים

  • 2 כוסות אורז עגול (אפשרי אורז ריזוטו)
  • כ- 10 אצות
  • 6 כפות חומץ תפוחים
  • 3 כפיות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • שומשום שחור או שומשום רגיל קלוי מעט במחבת
  • אבוקדו
  • מלפפון
  • סוג דג לבחירה : סלמון מעושן, סלמון טרי, נתחי אלסקה, שרימפס וכו'
  • ניילון נצמד

אופן ההכנה

  • לשטוף את האורז ולייבש לחצי שעה במסננת.
  • לערבב את האורז בסיר עם כפית סוכר וחצי כפית מלח, להוסיף 3 ורבע כוסות מים.
  • להרתיח ואחר כך לבשל על אש קטנה. להסיר מהאש ולהניח כ- 10 דקות על השיש הקר עם מכסה סגור.
  • להעביר את האורז לקערה שטוחה וגדולה. לחמם את החומץ 2 כפיות הסוכר הנותרות וחצי כפית המלח הנותרת במיקרו-גל. לשפוך על האורז ולערבב בקלילות על מנת לא למעוך את האורז.
  • להרטיב את הידיים ולנער, לקחת אורז ולפזר על האצה, להשאיר 1 ס"מ ריק בקצה האצה. (לא למעוך את האורז). לפזר מעט שומשום על כל האורז. לחתוך חתיכת ניילון נצמד ולהצמיד לאורז.
  • להפוך את האצה כשהאורז כלפי מטה. לשים רצועת מלפפון, רצועת אבוקדו ורצועת דג.
  • לגלגל את האצה ולשים לב לא לגלגל את הניילון בפנים.
  • לחתוך את הרול עם הניילון עליו ואחר כך להפריד ומהחתיכות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully