טונה בלו-לאגונה של "קיוטו"

טונה כמו במסעדה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
טונה צרובה

מצרכים

  • 200 גרם נתח טונה אדומה
  • 1/2 דף נורי (אצת ים)
  • 150 גרם אטריות סומן (לבנות דקות)
  • מעט ירקות חתוכים דק: גזר, מלפפון, בצל ירוק
  • וואסבי
  • לרוטב:
  • 1/2 כוס סויה
  • 2 כפות רוטב בלסמי
  • 1 כפית חומץ
  • 1 כפית מירין (יין אורז)
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי טחון דק
  • מעט גרגרי כוסברה
  • פלפל ומלח

אופן ההכנה

  • 1. להכנת הרוטב: לערבב היטב את חומרי הרוטב ולשמור במקרר.
  • 2. לעטוף את הטונה עם הנורי. להדביק עם ווסאבי כדי שהאצה לא תיפתח.
  • 3. לטבול את הטונה בקמח מיוחד לבן ולזרוק אותה לטיגון עמוק למספר דקות עד שהקמח משחים קמעה.
  • 4. בינתיים יש להכין את האטריות הלבנות עם הירקות בתוך קערה עמוקה עם מעט מהרוטב. לערבב היטב ולהניח במרכז צלחת גדולה.
  • 5. את הטונה יש לפרוס לפרוסות לא דקות ולהניח מסביב לאטריות בצורת מניפה. לשפוך את שאריות הרוטב על הטונה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully