וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טטאקי סלמון עם סלסה טוסקנית

מנה מיוחדת, אלגנטית ועדינה במיוחד. רימה אוליברה, השפית הנפלאה והמקורית, מגישה לכם מנה יפנית עם טוויסט איטלקי שעושה את כל ההבדל.

מתכון מאת: רימה אוליברה, מערכת וואלה

סלמון וצלפים במסעדת אואזיס. נמרוד סונדרס
סלמון וצלפים במסעדת אואזיס

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • 400 גרם פילה סלמון, נקי מעור ועצמות
  • רוטב:
  • 2 ביצים, מורתחות ל 6 דקות, קלופות וקצוצות דק מאוד
  • 2 כפות צלפים קטנטנים
  • מיץ מ 1-2 לימונים גדולים + גרידת הקליפה
  • 4 בצלי שאלוט, קצוצים דק
  • 3 פילטים של אנשובי, קצוצים דק
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • מלח, פלפל טחון טרי
  • 1/3 צרור פטרוזיליה, עלים בלבד, קצוצים דק
  • 1 צ'ילי ירוק, מנוקה מזרעים וקצוץ דק

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הסלמון: מחממים מחבת על אש מקסימלית. צורבים 10 שניות על כל צד, מקררים, ואז פורסים ל-4 נתחים אחידים.
  • 2. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב, מלבד הפטרוזיליה.
  • 3. מסדרים את פרוסות הסלמון על צלחת גדולה, יוצקים מעליהן את סלסת הצלפים. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully