מתכונים חמים

טטאקי סלמון עם סלסה טוסקנית

מנה מיוחדת, אלגנטית ועדינה במיוחד. רימה אוליברה, השפית הנפלאה והמקורית, מגישה לכם מנה יפנית עם טוויסט איטלקי שעושה את כל ההבדל.

מתכון מאת: רימה אוליברה, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלמון וצלפים במסעדת אואזיס (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4-6 מנות:
  • 400 גרם פילה סלמון, נקי מעור ועצמות
  • רוטב:
  • 2 ביצים, מורתחות ל 6 דקות, קלופות וקצוצות דק מאוד
  • 2 כפות צלפים קטנטנים
  • מיץ מ 1-2 לימונים גדולים + גרידת הקליפה
  • 4 בצלי שאלוט, קצוצים דק
  • 3 פילטים של אנשובי, קצוצים דק
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • מלח, פלפל טחון טרי
  • 1/3 צרור פטרוזיליה, עלים בלבד, קצוצים דק
  • 1 צ'ילי ירוק, מנוקה מזרעים וקצוץ דק
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הסלמון: מחממים מחבת על אש מקסימלית. צורבים 10 שניות על כל צד, מקררים, ואז פורסים ל-4 נתחים אחידים.
  • 2. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב, מלבד הפטרוזיליה.
  • 3. מסדרים את פרוסות הסלמון על צלחת גדולה, יוצקים מעליהן את סלסת הצלפים. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully