פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טטאקי סלמון עם סלסה טוסקנית

      מנה מיוחדת, אלגנטית ועדינה במיוחד. רימה אוליברה, השפית הנפלאה והמקורית, מגישה לכם מנה יפנית עם טוויסט איטלקי שעושה את כל ההבדל.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלמון וצלפים במסעדת אואזיס (נמרוד סונדרס)
      סלמון וצלפים במסעדת אואזיס (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4-6 מנות:
      • 400 גרם פילה סלמון, נקי מעור ועצמות
      • רוטב:
      • 2 ביצים, מורתחות ל 6 דקות, קלופות וקצוצות דק מאוד
      • 2 כפות צלפים קטנטנים
      • מיץ מ 1-2 לימונים גדולים + גרידת הקליפה
      • 4 בצלי שאלוט, קצוצים דק
      • 3 פילטים של אנשובי, קצוצים דק
      • 1/4 כוס שמן זית איכותי
      • מלח, פלפל טחון טרי
      • 1/3 צרור פטרוזיליה, עלים בלבד, קצוצים דק
      • 1 צ'ילי ירוק, מנוקה מזרעים וקצוץ דק

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הסלמון: מחממים מחבת על אש מקסימלית. צורבים 10 שניות על כל צד, מקררים, ואז פורסים ל-4 נתחים אחידים.
      • 2. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב, מלבד הפטרוזיליה.
      • 3. מסדרים את פרוסות הסלמון על צלחת גדולה, יוצקים מעליהן את סלסת הצלפים. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -