שרימפס בעגבניות וצלפים
השף ניר צוק ממסעדת "קורדיליה" היפהפיה שביפו, מוכיח שאין צורך לפחד משרימפס: בכמה דקות מעטות הוא מכין מנה שהייתם שמחים לקבל גם במסעדת יוקרה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 10 יחידות שרימפס קלוף
- 4 שיני שום פרוסות
- 1 כף צלפים
- ¼ כוס שמן זית
- 4 עגבניות בשלות קצצות
- 2 כפות פטרוזליה קצוצה
- מלח
- פלפל
- צ'ילי
אופן ההכנה
- 1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.
- 2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.