וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בעגבניות וצלפים

השף ניר צוק ממסעדת "קורדיליה" היפהפיה שביפו, מוכיח שאין צורך לפחד משרימפס: בכמה דקות מעטות הוא מכין מנה שהייתם שמחים לקבל גם במסעדת יוקרה.

מתכון מאת: ניר צוק, מערכת וואלה

שרימפס בעגבניות וצלפים של ניר צוק, מסעדת קורדליה.
שרימפס בעגבניות וצלפים של ניר צוק, מסעדת קורדליה

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 10 יחידות שרימפס קלוף
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 כף צלפים
  • ¼ כוס שמן זית
  • 4 עגבניות בשלות קצצות
  • 2 כפות פטרוזליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי

אופן ההכנה

  • 1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.
  • 2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully