שרימפס בעגבניות וג'ינג'ר

השפית אמילי גולדברג ממסעדת 'לבנטיני' בתל אביב עם מתכון לשרימפס בעגבניות, המקבלים את טעמם הייחודי מתוספת מרעננת של ג'ינג'ר, צ'ילי ומעט ערק.

מתכון מאת: אמילי גולדברג, מערכת וואלה!
מנת שרימפס של לבנטיני.
מנת שרימפס של לבנטיני

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 5 כפות שמן זית
  • כפית שום כתוש
  • 24 יחידות שרימפס מקולף ונקי
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות בלי גרעינים
  • כפית טימין קצוץ
  • כפית ג'ינג'ר מגורד
  • פלפל צ'ילי (לפי מידת החריפות הרצויה)
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 2 כפות ערק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים את השום הכתוש ואת העגבניות ומבשלים במשך 3 דקות.
  • 2. מוסיפים את השרימפס והיין הלבן.
  • 3. מצמצמים את הרוטב כשתי דקות. מוסיפים פלפל לבן ומלח להשלמת הטעם, פטרוזיליה קצוצה לקישוט ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully