וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלאמרי ושרימפס מוקפצים במחבת

השף ערן ירוחם מ"פודסטפס" מדגים מנה זריזה ומהירה שמכינים בקלי קלות ומתפתים לאכול ישר מהמחבת. יש להקפיד על זמן הקפצה מהיר של 20-30 שניות כדי שהקלאמרי לא יהפכו צמיגים.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

מצרכים למתכון

  • שרימפס נקי
  • טבעות קלאמרי
  • מעט שמן זית
  • 1-2 שיני שום
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • מיץ מחצי לימון
  • פטרוזיליה (או עשב תיבול אחר)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן במחבת.
  • 2. כשהשמן רותח מוסיפים את השום ואת הג'ינג'ר ומזהיבים.
  • 3. מוסיפים את השרימפס ואת הקלמארי ומקפיצים מספר שניות. מוסיפים מעט מלח גס ופלפל שחור.
  • 4. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ומערבבים. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים יחד עוד כמה שניות ומגישים.
  • סביצ'ה סלמון עם מנגו וכוסברה

  • שרימפס בגזר לוהט

  • מולים ניו זילנדיים

  • מולים בשום ואוזו

  • קציצות דגים ברוטב לימוני צהוב

  • מרק טום יאם של צ'אנג בה

  • תבשיל דגים עם עלי חורף

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • סלמון עם ירקות בתנור

  • אורז תאילנדי מוקפץ עם קוביות סלמון

  • סביצ'ה דג עם אבטיח ומוצרלה

  • דג מרוקאי

  • נזיד דגים פרובנסאל

  • קוביות סלמון בגריל עם מנגו

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully