קלאמרי ושרימפס מוקפצים במחבת
השף ערן ירוחם מ"פודסטפס" מדגים מנה זריזה ומהירה שמכינים בקלי קלות ומתפתים לאכול ישר מהמחבת. יש להקפיד על זמן הקפצה מהיר של 20-30 שניות כדי שהקלאמרי לא יהפכו צמיגים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- שרימפס נקי
- טבעות קלאמרי
- מעט שמן זית
- 1-2 שיני שום
- 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ
- מיץ מחצי לימון
- פטרוזיליה (או עשב תיבול אחר)
אופן ההכנה
- 1. מחממים שמן במחבת.
- 2. כשהשמן רותח מוסיפים את השום ואת הג'ינג'ר ומזהיבים.
- 3. מוסיפים את השרימפס ואת הקלמארי ומקפיצים מספר שניות. מוסיפים מעט מלח גס ופלפל שחור.
- 4. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ומערבבים. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים יחד עוד כמה שניות ומגישים.