פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סביצ'ה סלמון עם מנגו וכוסברה

      הסביצ'ה משתייכת למאכלים שמכינים אותם בתהליך של כבישה. נוזל הכבישה הוא מיץ לימון שמרכך/מבשל את בשר הדג. השף ערן ירוחם מכין מנה עם דאווין.

      9 מדרגים / 3.29 כוכבים

      מצרכים

      • 50-60 גר' פילה סלמון נקי מעור ועצמות לכל מנה
      • 1 פלפל צהוב או אדום חתוך לקוביות קטנות
      • 1 מנגו חתוך לקוביות
      • 1/2 כוס זרעי רימונים (לא חובה)
      • 7 צנוניות
      • לרוטב (נוזל הכבישה):
      • 1 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
      • שורש למון גראס אחד (אם אין, אפשר להשתמש בעלי לואיזה טריים או בנענע)
      • חופן עלי כוסברה קצוצים
      • מיץ מלימון אחד טרי או מ-3 ליים
      • מלח גס ופלפל גרוס
      • 3 כפות שמן זית
      • טיפה שמן שומשום

      אופן ההכנה

      • 1 . חותכים את הסלמון המנגו והירקות לקוביות קטנות ואחידות (בגודל מקסימלי של 1 ס"מ).
      • 2. קוצצים דק את העשבים.
      • 3. מערבבים בקערה את הירקות, הפירות, גרגירי הרימון וקוביות הדג.
      • 4. מערבבים בכלי נפרד את חומרי הרוטב.
      • 5. כחצי שעה לפני ההגשה מצרפים את הרוטב לתערובת הדג והירק ומערבבים.
      • 6. מגישים: מניחים בצלחת חופן עלי בייבי, מערימים מהסביצ'ה, מקשטים בשקדים קלויים.
      • 7. אם עברו יותר מ-20 דקות ועוד לא הגשתם את המנה כדאי להוסיף שוב מנוזלי הכבישה.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות