מתכונים חמים

סביצ'ה סלמון עם מנגו וכוסברה

הסביצ'ה משתייכת למאכלים שמכינים אותם בתהליך של כבישה. נוזל הכבישה הוא מיץ לימון שמרכך/מבשל את בשר הדג. השף ערן ירוחם מכין מנה עם דאווין.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps
  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 50-60 גר' פילה סלמון נקי מעור ועצמות לכל מנה
  • 1 פלפל צהוב או אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 מנגו חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס זרעי רימונים (לא חובה)
  • 7 צנוניות
  • לרוטב (נוזל הכבישה):
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
  • שורש למון גראס אחד (אם אין, אפשר להשתמש בעלי לואיזה טריים או בנענע)
  • חופן עלי כוסברה קצוצים
  • מיץ מלימון אחד טרי או מ-3 ליים
  • מלח גס ופלפל גרוס
  • 3 כפות שמן זית
  • טיפה שמן שומשום
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1 . חותכים את הסלמון המנגו והירקות לקוביות קטנות ואחידות (בגודל מקסימלי של 1 ס"מ).
  • 2. קוצצים דק את העשבים.
  • 3. מערבבים בקערה את הירקות, הפירות, גרגירי הרימון וקוביות הדג.
  • 4. מערבבים בכלי נפרד את חומרי הרוטב.
  • 5. כחצי שעה לפני ההגשה מצרפים את הרוטב לתערובת הדג והירק ומערבבים.
  • 6. מגישים: מניחים בצלחת חופן עלי בייבי, מערימים מהסביצ'ה, מקשטים בשקדים קלויים.
  • 7. אם עברו יותר מ-20 דקות ועוד לא הגשתם את המנה כדאי להוסיף שוב מנוזלי הכבישה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully