- 1. במחבת עם מעט שמן זית מקפיצים את פירות הים או הדג ומתבלים במלח ופלפל. חשוב לשים לב לא לעשות אותם יתר על המידה. להקפיץ על אש בינונית כ-5 דקות ולהניח בצד.
-
- 2. מורחים במרכז כל טורטיה מעט פריחולס, מפזרים בצל ו/או כוסברה ומניחים מעל דגים/פרי ים (להשתדל שיהיו עם כמה שפחות נוזלים אם יש נוזלים מוסיפים מעט מסה הרינה ומערבבים היטב).
-
- 3. מקפלים את שתי קצוות הטורטיה מימין ומשמאל כלפי פנים. מהתחתית מגלגלים כלפי מעלה מורחים דבק קמח, ומהדקים את הרול היטב בכדי שהמלית לא תצא.
-
- 4. ממשיכים לגלגל וסוגרים את הטורטיה (כמו אגרול)
- משהים בצד כ-10 דקות עד להתייצבות הדבק. מורחים במעט שמן זית. אחרי שלב זה יש לשמור במקרר, ניתן גם להקפיא.
-
- 5. לפני ההגשה: אופים בתנור חם עד להשחמה.
-
- 6. להגשה: פורסים את הקצוות בסכין מסור משוננת או סכין סלמון, חוצים במרכז, באלכסון ומעמידים את 2 החצאים במרכז הצלחת. מגישים עם מחית תפוחי אדמה או אורז מקסיקני.