וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס ממולא פלפלים

דג דניס טרי וגדול יכול להישלח אל התנור עם כל ירק שאוהבים, אך שילוב של פלפלים בשלושה צבעים לא רק יוצר חגיגה לעיניים, אלא גם לחך.

מתכון מאת: עומר עילואן, מערכת וואלה

דניס ממולא פלפלים. לירז אלה, ספק 500
דניס ממולא פלפלים/לירז אלה

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 5 דגי דניס שטופים ונקיים מקשקשים וחלקים פנימיים
  • 2 כפות מלח גס
  • למילוי:
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ
  • 1 צרור כוסברה קצוץ
  • 3 פלפלים בצבעים שונים: אדום, צהוב וכתום
  • 1 פלפל חריף
  • 3-4 שיני שום קצוצות דק
  • לימון קצוץ דק עם הקליפה
  • 3 כפיות שמן זית
  • 2 כפות סומק
  • 1 כפית מלח דק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. בקערה מערבבים היטב את חומרי המילוי.
  • 3. חורצים חריצים קטנים על בשר הדג הדג ומתבלים במלח גס משני צדדיו.
  • 4. ממלאים את הדגים ועוטפים כל דג בנפרד בנייר כסף.
  • 5. מניחים בתבנית, מוסיפים לה כוס מים כדי שנייר הכסף לא ידבק ואופים 20-25 דקות.
  • 6. טיפ – אפשר להוסיף גם תפוחי אדמה קטנים מתובלים במלח פלפל ועלי רוזמרין ולהניח בתבנית עם המים לצידי הדג.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully