- 1. לבסיס הבצק: מרדדים את הבצק לעובי של 2-3 מ"מ וקורצים בעזרת חותכן עוגיות או כוס, 8 עיגולים בקוטר 4-5 ס"מ. מניחים את עיגולי הבצק על נייר אפיה ומורחים בביצה טרופה.
-
- 2. קורצים עוד 16 עיגולים בקוטר זהה ויוצרים במרכז כל אחד מהם חור עגול בקוטר 2-3 ס"מ
-
- 3. מניחים מעל כל בסיס עגול שלם, 2 טבעות בצק.
-
- 4. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות עד שהמאפים תופחים ומזהיבים.
-
- 5. מוציאים מהתנור ומצננים. שומרים את המאפים בכלי סגור עד להגשה.
-
- 6. לקציפת סנט מור: פורסים את הגבינה לפרוסות דקות ומעבירים לקערה.
-
- 7. מוסיפים את הפפריקה המעושנת ורבע מכמות השמנת המתוקה ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 8. מוסיפים את שאר השמנת המתוקה ומקציפים בעזרת מטרפה על לקבלת קצפת יציבה.
-
- 9. לפלמידה (במידה וכובשים לבד): במחבת על להבה בינונית קולים את התבלינים, למעט המלח והסוכר, תוך כדי ערבוב, עד שהם מעלים עשן. מעבירים את התבלינים לקערה גדולה ומצננים.
-
- 10. מוסיפים את המלח, הסוכר וגרידת התפוז ומערבבים היטב.
-
- 11. בתבנית עמוקה מניחים את הפלמידה ויוצקים מעל את תערובת הכבישה כך שהפילה מכוסה לחלוטין בשכבה עבה ואחידה של התערובת. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך 24 שעות.
-
- 12. מוציאים את הפלמידה מתערובת הכבישה, מנערים ומסירים את שכבת התבלינים שנותרה, ושומרים בקופסא סגורה עד לשימוש.
-
- 13. לרוטב הפסטו רשאד: במעבד מזון עם להב מתכת טוחנים את כל המרכיבים, למעט שמן הזית.
-
- 14. בזילוף איטי מוסיפים את שמן הזית עד לקבלת מחית פסטו חלקה.
-
- 15 הרכבת המנה: ממלאים את המאפים בקציפת הסנט מור, מניחים מעל פרוסת פלמידה כבושה דקה ו-2 רצועות של פלפל קלוי ומסיימים בזילוף של פסטו מעל.