- 1. מכינים "חבילות" אידוי מעלי בננה: מפרידים את העלה מהגבעול לכל אורכו. גוזרים עיגולים בקוטר של 20 ס"מ, מקפלים את קצוות העיגול כלפי מעלה, כך שתיווצר קערה מהעלה, ומחדירים קיסם לרוחב הקצוות, כדי שה"קערה" תשמור על צורתה.
-
- 2. מערבבים בקערה למון גראס, צ'ילי קצוץ, סוכר דקלים, חלב קוקוס, עשבי תיבול, רוטב דגים, עלי ליים וג'ינג'ר. יחד עם כל אלה מערבבים את קוביות הדג. משרים אותם במרינדה כשעתיים.
-
- 3. לפני האידוי מעבירים את הדגים והמרינדה לעלי הבננה ומחלקים אותם באופן שווה.
-
- 4. מרתיחים מים בסיר, מניחים מעליו סלסלת אידוי מבמבוק, ובתוכו את ה"חבילות" מעלי הבננה. מכסים את הסלסלה, ומבשלים את האמוק באדים למשך 10-14 דקות. לפני ההגשה מקשטים בצ'ילי פרוס ובכף חלב קוקוס.