פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קונוס סושי ממולא

      השף תומר בירן ממסעדת "ריו" מגיש מנה יפנית אלגנטית ומסקרנת שלא רואים כל יום: קונוס סושי העשוי מקמח עם ג'ינג'ר, משחת מיסו ושמן שומשום.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קונוס סושי במסעדת ריו (יח
      קונוס סושי במסעדת ריו (יח"צ , אילן נחום)

      מצרכים

      • 1/2 כוס מחמאה
      • 1 כוס סירופ תירס
      • 1/8 כוס משחת מיסו
      • 1/4 כפית מלח
      • 1/4 כפית פלפל
      • 1 כף שמן שומשום
      • 1/2 כוס קמח רגיל
      • 1 כף אבקת ג'ינג'ר
      • זרעי שומשום שחור

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות. במחבת מחממים מחמאה עם סירופ תירס מבלי להגיע לרתיחה ומסירים מהאש.
      • 2. מקציפים מיסו ושמן שומשום. תוך כדי ערבוב מנפים לתוך התערובת קמח ומוסיפים אבקת ג'ינג'ר וזרעי שומשום.
      • 3. מעבירים לבתבנית סיליקון במרווחים של כף אחת. אופים במשך עשר דקות.
      • 4. הופכים ואופים מהצד השני 10 דקות נוספות.
      • 5. מוציאים מהתנור ומעצבים לצורת קונוס. ממלאים במילוי שאוהבים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -