פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עלי גפן במילוי קונפי דג

      מחפשים מנה משודרגת שמתאימה לפסח (אך יכולה גם להתאים גם לימים שאינם חג)? השפית רימה אוליברה מכינה עלי גפן במילוי קונפי של דג, עם סלסת עגבניות טריות.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מדריך בישול קונפי דג (נמרוד סונדרס)
      מדריך בישול קונפי דג (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 8 עלי גפן שטופים היטב
      • 1/2 כמות קונפי דג למילוי (לפי המתכון הראשון)
      • לסלסת עגבניות:
      • 4 עגבניות חלוטות וקלופות
      • שן שום אחת
      • כפית סוכר
      • 3 כפות שמן זית
      • מלח ופלפל לפי הטעם
      • לסלט צנוברים:
      • 4 כפות צנוברים קלויים
      • 4 כפות צימוקים כהים
      • 10 זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
      • חופן פטרוזיליה קצוצה
      • 1/2 צרור בצל ירוק קצוץ (חלק לבן וירוק בהיר)
      • מיץ וגרידת לימון
      • שמן זית
      • מלח ופלפל לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. לסלסת עגבניות: טוחנים בעזרת מעבד מזון את כל החומרים ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
      • 2. לסלט צנוברים: משרים את הצימוקים במים חמים למשך כדקה ומסננים. קוצצים את הצימוקים ומערבבים עם יתרת החומרים. מתבלים במלח ופלפל ושומרים.
      • 3. לעלי גפן: שמים כף מהקונפי דג בתחתית העלה גפן, מקפלים פנימה את צידי העלה ומגלגלים לסגירה.
      • 4. מניחים את העלי גפן בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכסים בסלסת עגבניות. ואופים בתנור מחומם מראש ל180 15 דקות.
      • 5. מעבירים לצלחת הגשה ושמים את הסלט צנוברים מעל.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -