מתכונים חמים

גפילטע פיש מודרניסטי

תשכחו מכל מה שידעתם על גפילטע פיש: השפית רימה אוליברה מציגה גרסה מפורקת (Deconstructed), אינטליגנטית ועדכנית לקציצה האפורה.

מתכון מאת: רימה אוליברה ,מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

מדריך בישול קונפי דג

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-5 מנות:
  • 400 גר' קונפי דג
  • 8 עלי אנדיב/ רבעי חסת ליטל ג'ם
  • 2 כוסות מיץ גזר
  • 1 כף חזרת
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 1 כפית סוכר
  • 8 ביצי שליו (אופציונאלי)
  • מלח, פלפל שחור
  • לימון
  • מלח ים גס
  • 3 כפות שמן זית מהאיכות הכי טובה שיש

אופן ההכנה

  • 1. לצמצם את מיץ הגזר עם השאלוט, סוכר מלח ופלפל והחומץ אורז לכמות של רבע כוס.
  • 2. לטחון בעזרת בלנדר ידני ולהוסיף שמן זית עד לקבלת רוטב בעל מרקם חלק ואחיד.
  • 3. לחתוך בעזרת סכין את ביצי השליו ולטגן אותם כחביתת עין.
  • 4. לסדר את עלי האנדיב בצלחת, ליצוק מעט מהרוטב גזר לתוך עלי האנדיב, להוסיף מעט מהקונפי דג על, מעט מהחזרת, לסחוט מעל מעט לימון ולסיים עם ביצת השליו.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully