- 1. מכניסים את פילה הדג לסיר בינוני ומבשלים על להבה קטנה עם מעט מאד מי-מלח, עם מכסה, כעשר דקות. מסננים ומרסקים בעזרת מזלג.
-
- 2. את תפוחי האדמה מבשלים בקליפתם. ממתינים שהתפו"א יתקררו לחלוטין, מקלפים ומרסקים לחתיכות גסות (לא מרקם חלק לגמרי כמו פירה).
-
- 3. מגרדים את הבצל בחלק הגס של פומפייה ומסננים מהנוזלים המיותרים.
-
- 4. לקערה גדולה מכניסים את פילה הדג המרוסק יחד עם כל שאר המרכיבים והתבלינים ומערבבים היטב. מכניסים את התערובת למקרר למספר שעות.
-
- 5. כשתערובת הקציצות קרה מספיק מחממים במחבת עמוקה את רבע כוס השמן ו-15 גרם החמאה.
-
- 6. מערבבים את כל חומרי רוטב הרמולד ושומרים במקרר עד ההגשה. מגישים בכלי נפרד לצד הקציצות.
-
- 7. יוצרים קציצות בגודל הרצוי וכשהשמן חם דיו מטגנים את קציצות הדגים.
-
- 8. מערבבים את כל החומרים ושומרים במקרר עד ההגשה. מגישים בכלי נפרד לצד הקציצות.