- 1. פורסים את הסרדינים על גבי מגש כשהעור שלהם פונה כלפי מטה.
-
- 2. מפזרים באופן שווה את מלח הים על הסרדינים ומכניסים את המגש למקרר למשך שעה.
-
- 3. מוציאים את הסרדינים מהמקרר, שוטפים אותם היטב ומייבשים בעזרת מגבת (לא נייר סופג).
-
- 4. בקערה מערבבים את האורגנו, הפטרוזיליה, השום והפלפל החריף.
-
- 5. בקערה מערבבים את שני סוגי השמנים ביחד.
-
- 6. מניחים בתחתית כלי רחב מעט מתערובת התבלינים ומעליה מסדרים סרדינים כשהבשר שלהם פונה כלפי מטה, לכיוון התבלינים.
-
- 7. מפזרים מעל הסרדינים שכבה נוספת של תבלינים ומכסים בתערובת השמן.
-
- 8. בונים כך שכבות של סרדינים, תבלינים ושמן עד שנגמרים הסרדינים. דואגים לכסות את כל הסרדינים בשמן.
-
- 9. מכסים את הכלי ומניחים אותו במקרר למשך לילה אחד.