וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סרדינים במילוי עשבי תיבול

המתכון מאת דוד ביטון, מסעדת Olive Leaf, שרתון ת"א.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סרדינים במילוי עשבי תיבול של מסעדת Olive Leaf.
סרדינים במילוי עשבי תיבול של מסעדת Olive Leaf

מצרכים למתכון

  • 9 סרדינים טריים נקיים מעצמות, ללא ראש
  • למילוי :
  • 2 כפות כוסברה קצוצה.
  • 1 כף עירית קצוצה
  • שן שום קצוצה
  • קורט - מלח , פלפל שחור גרוס , גרעיני כוסברה,
  • כף שמן זית
  • לציפוי הצנוברים :
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח
  • 200 גרם ,צנוברים קלויים וקצוצים.
  • לסלסת עגבניות:
  • 3 עגבניות , קלופות , מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום כתושה
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הסלסה יחדיו ומתבלים.
  • 2. מערבבים בקערה קטנה את חומרי המילוי.
  • 3. ממלאים את הסרדינים בבטנם , סוגרים אותם ומהדקים היטב.
  • 4. מצפים את הסרדינים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ולאחר מכן בפרורי הצנוברים, ומהדקים היטב.
  • 5. מטגנים לפני ההגשה בשמן עמוק עד קבלת צבע זהוב , ומגישים עם סלסת עגבניות וכוסברה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully