מתכונים חמים

סלט דג מלוח עם שעועית לבנה

דורעם גונט עם מתכון נהדר של סלט דג מלוח, כשהמרקם הרך של השעועית והדג מתקשרים זה לזה, וטעמיהם השונים משתלבים היטב ויוצרים סלט טעים ומעניין.

מתכון מאת: דורעם גונט, מערכת וואלה!
  • קל להכנה

הרינג של קפה 48 (צילום: אנטולי מיכאלו)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1 כוס שעועית לבנה יבשה גדולה, מושרית לילה במים עם חצי כפית סודה לשתייה
  • 3 כפות מיונז, רצוי מתוצרת בית
  • 1 כף מיץ לימון
  • 3 דגי מטיאס או הרינג, מעושנים או מומלחים, חתוכים לרצועות בעובי כס"מ
  • 1 ביצה קשה, מגוררת, מעוכה במזלג או חתוכה לקוביות זעירות
  • בצל קטן, קלוף וחתוך לקוביות זעירות
  • עלים משני ענפי טרגון
  • מלח ופלפל שחור
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מסננים את השעועית ממי ההשריה. מבשלים בסיר מכוסה עם מים טריים, עד שהשעועית רכה אך אינה מתפוררת (שעה עד שעה וחצי).
  • 2. מסננים ממי הבישול, מצננים ומערבבים עם יתר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חמים, פושר או קר, עם לחם טוב.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully