סביצ'ה דניס ואפרסק
השף אודי אסרף ממסעדת "מקום בלב" לוקח את מנת הסביצ'ה המוכרת, ונותן לה טוויסט קיצי מהנה, בתוספת של פקוס ירקרק, ואפרסק בשל ומתקתק.
סביצ'ה דניס, פקוס ואפרסק במקום בלב (צילום: אלון שסטל)
מחשבון המרות
- 120 גרם פילה דניס (נקי מעור ועצמות)
- 2 אפרסקים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
- 1 פקוס בינוני חתוך לרצועות דקות (זן של מלפפון הנפוץ בקיץ)
- רבע כוס כוסברה קצוצה
- כף אגוזים קצוצים
- מיץ משני לימונים
- 4 כפות שמן שומשום
- מלח גס, פלפל גרוס
- 1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה