סביצ'ה דניס ואפרסק

השף אודי אסרף ממסעדת "מקום בלב" לוקח את מנת הסביצ'ה המוכרת, ונותן לה טוויסט קיצי מהנה, בתוספת של פקוס ירקרק, ואפרסק בשל ומתקתק.

מתכון מאת: אודי אסרף, מערכת וואלה!
סביצ'ה דניס, פקוס ואפרסק במקום בלב. אלון שסטל,
סביצ'ה דניס, פקוס ואפרסק במקום בלב(צילום: אלון שסטל)

מצרכים

  • 120 גרם פילה דניס (נקי מעור ועצמות)
  • 2 אפרסקים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 פקוס בינוני חתוך לרצועות דקות (זן של מלפפון הנפוץ בקיץ)
  • רבע כוס כוסברה קצוצה
  • כף אגוזים קצוצים
  • מיץ משני לימונים
  • 4 כפות שמן שומשום
  • מלח גס, פלפל גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully