מתכונים חמים

סביצ'ה דניס ואפרסק

השף אודי אסרף ממסעדת "מקום בלב" לוקח את מנת הסביצ'ה המוכרת, ונותן לה טוויסט קיצי מהנה, בתוספת של פקוס ירקרק, ואפרסק בשל ומתקתק.

מתכון מאת: אודי אסרף, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סביצ'ה דניס, פקוס ואפרסק במקום בלב

מחשבון המרות

מצרכים

  • 120 גרם פילה דניס (נקי מעור ועצמות)
  • 2 אפרסקים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 פקוס בינוני חתוך לרצועות דקות (זן של מלפפון הנפוץ בקיץ)
  • רבע כוס כוסברה קצוצה
  • כף אגוזים קצוצים
  • מיץ משני לימונים
  • 4 כפות שמן שומשום
  • מלח גס, פלפל גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully