פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סביצ'ה דניס ואפרסק

      השף אודי אסרף ממסעדת "מקום בלב" לוקח את מנת הסביצ'ה המוכרת, ונותן לה טוויסט קיצי מהנה, בתוספת של פקוס ירקרק, ואפרסק בשל ומתקתק.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סביצ'ה דניס, פקוס ואפרסק במקום בלב (יח
      סביצ'ה דניס, פקוס ואפרסק במקום בלב (יח"צ , אלון שסטל)

      מצרכים

      • 120 גרם פילה דניס (נקי מעור ועצמות)
      • 2 אפרסקים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
      • 1 פקוס בינוני חתוך לרצועות דקות (זן של מלפפון הנפוץ בקיץ)
      • רבע כוס כוסברה קצוצה
      • כף אגוזים קצוצים
      • מיץ משני לימונים
      • 4 כפות שמן שומשום
      • מלח גס, פלפל גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -