וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה דניס ואפרסק

השף אודי אסרף ממסעדת "מקום בלב" לוקח את מנת הסביצ'ה המוכרת, ונותן לה טוויסט קיצי מהנה, בתוספת של פקוס ירקרק, ואפרסק בשל ומתקתק.

מתכון מאת: אודי אסרף, מערכת וואלה!

סביצ'ה דניס, פקוס ואפרסק במקום בלב. אלון שסטל,
סביצ'ה דניס, פקוס ואפרסק במקום בלב/אלון שסטל

מצרכים למתכון

  • 120 גרם פילה דניס (נקי מעור ועצמות)
  • 2 אפרסקים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 פקוס בינוני חתוך לרצועות דקות (זן של מלפפון הנפוץ בקיץ)
  • רבע כוס כוסברה קצוצה
  • כף אגוזים קצוצים
  • מיץ משני לימונים
  • 4 כפות שמן שומשום
  • מלח גס, פלפל גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully