סביצ'ה דניס ואפרסק
השף אודי אסרף ממסעדת "מקום בלב" לוקח את מנת הסביצ'ה המוכרת, ונותן לה טוויסט קיצי מהנה, בתוספת של פקוס ירקרק, ואפרסק בשל ומתקתק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 120 גרם פילה דניס (נקי מעור ועצמות)
- 2 אפרסקים בינוניים חתוכים לרצועות דקות
- 1 פקוס בינוני חתוך לרצועות דקות (זן של מלפפון הנפוץ בקיץ)
- רבע כוס כוסברה קצוצה
- כף אגוזים קצוצים
- מיץ משני לימונים
- 4 כפות שמן שומשום
- מלח גס, פלפל גרוס
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים.