טירדיטו ילו טייל
מאכל פרואני שהמציאו מתיישבים יפניים, הטירדיטו הוא החוליה המקשרת בין סשימי לסביצה. דג חתוך לפיסות (לא קצוץ דק), מעורבב בפחות רוטב (מסביצ'ה). מעדן אמיתי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 200 גרם אנטיאס (ילו טייל) טרי ונקי פרוס
- 1 ליים 1/2 מיץ וקליפה מגוררת ו-1/2 קצוץ
- 1/2 פלפל צ'ילי קצוץ
- צרור קטן של עלי כוסברה קצוצים
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. סמוך להגשה: פורסים את הדג ומסדרים בצלחת הגשה.
- 2. מתבלים במיץ ליים, קליפת ליים מגוררת, צ'ילי, כוסברה, מלח, פלפל ושמן זית.