טירדיטו ילו טייל

מאכל פרואני שהמציאו מתיישבים יפניים, הטירדיטו הוא החוליה המקשרת בין סשימי לסביצ’ה. דג חתוך לפיסות (לא קצוץ דק), מעורבב בפחות רוטב (מסביצ'ה). מעדן אמיתי.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
טירדיטו ילו טייל. נמרוד סונדרס
טירדיטו ילו טייל

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 200 גרם אנטיאס (ילו טייל) טרי ונקי פרוס
  • 1 ליים – 1/2 מיץ וקליפה מגוררת ו-1/2 קצוץ
  • 1/2 פלפל צ'ילי קצוץ
  • צרור קטן של עלי כוסברה קצוצים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. סמוך להגשה: פורסים את הדג ומסדרים בצלחת הגשה.
  • 2. מתבלים במיץ ליים, קליפת ליים מגוררת, צ'ילי, כוסברה, מלח, פלפל ושמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully