וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טירדיטו ילו טייל

מאכל פרואני שהמציאו מתיישבים יפניים, הטירדיטו הוא החוליה המקשרת בין סשימי לסביצ’ה. דג חתוך לפיסות (לא קצוץ דק), מעורבב בפחות רוטב (מסביצ'ה). מעדן אמיתי.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!

טירדיטו ילו טייל. נמרוד סונדרס
טירדיטו ילו טייל

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 200 גרם אנטיאס (ילו טייל) טרי ונקי פרוס
  • 1 ליים – 1/2 מיץ וקליפה מגוררת ו-1/2 קצוץ
  • 1/2 פלפל צ'ילי קצוץ
  • צרור קטן של עלי כוסברה קצוצים
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. סמוך להגשה: פורסים את הדג ומסדרים בצלחת הגשה.
  • 2. מתבלים במיץ ליים, קליפת ליים מגוררת, צ'ילי, כוסברה, מלח, פלפל ושמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully