סביצ'ה סי באס
מנה ראשונה אלגנטית, מהירה להכנה ובעיקר טעימה מאוד. פשוט מכסים את הדג הנא במרינדה, ונותנים למיץ הליים או הלימונים לעשות את כל העבודה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למרינדה:
- מיץ מ-4 ליים או לימונים ירוקים, או מ-1/2 2 לימונים צהובים + 1/2 כוס מים
- 1 פלפל מתוק אדום קלוי, קלוף ומגורען
- 6 שיני שום מעוכות
- 4 צנוניות, חתוכות דק לטבעות
- 2 כפות שמנת מתוקה
- מלח
- לסביצ'ה:
- 4 פילטים של סי באס (אפשר לפרוס לחתיכות), מרוחים במעט שמן תירס
- 1/2 חבילה עירית קצוצה
- להגשה:
- שמן, שום, קצח
אופן ההכנה
- 1. בקערת מעבד מזון עם להב מתכת טוחנים את כל מרכיבי המרינדה. מעבירים לקערה בינונית.
- 2. מוסיפים את מרכיבי הסביצ'ה, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך 30-10 דקות.
- 3. לפני הגשה מזלפים מסביב לסביצ'ה מעט שמן ושום, מפזרים קצח ומגישים.