וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה סי באס

מנה ראשונה אלגנטית, מהירה להכנה ובעיקר טעימה מאוד. פשוט מכסים את הדג הנא במרינדה, ונותנים למיץ הליים או הלימונים לעשות את כל העבודה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סביצ'ה לברק בטריולה. תמיר חכים,
סביצ'ה לברק בטריולה/תמיר חכים

מצרכים למתכון

  • למרינדה:
  • מיץ מ-4 ליים או לימונים ירוקים, או מ-1/2 2 לימונים צהובים + 1/2 כוס מים
  • 1 פלפל מתוק אדום קלוי, קלוף ומגורען
  • 6 שיני שום מעוכות
  • 4 צנוניות, חתוכות דק לטבעות
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • מלח
  • לסביצ'ה:
  • 4 פילטים של סי באס (אפשר לפרוס לחתיכות), מרוחים במעט שמן תירס
  • 1/2 חבילה עירית קצוצה
  • להגשה:
  • שמן, שום, קצח

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מעבד מזון עם להב מתכת טוחנים את כל מרכיבי המרינדה. מעבירים לקערה בינונית.
  • 2. מוסיפים את מרכיבי הסביצ'ה, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך 30-10 דקות.
  • 3. לפני הגשה מזלפים מסביב לסביצ'ה מעט שמן ושום, מפזרים קצח ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully