- 1. שוטפים היטב את המולים. מכניסים למים רותחים לדקה. מסננים ושוטפים במים קרים לצינון. מנגבים היטב. את המולים שלא נפתחו בשלב זה, זורקים.
-
- 2. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה פירורי לחם, פרמזן, ביצה, מלח , פטרוזיליה, שום, ושמן זית.
-
- 3. מערבבים היטב וממלאים את המולים. לאחר המילוי שוברים אותם בעדינות, כך ששני חלקי הצדפה יישארו מחוברים אך שבורים בכדי לוודא שלא יזוזו וייפתחו עוד במהלך הבישול.
-
- 4. מכינים את הרוטב: במחבת גדולה מטגנים שום, פטרוזיליה ושמן זית.
-
- 5. מוסיפים עגבניות ופלפלים ומאדים 10 דקות. מוסיפים מים בכדי לדלל מעט את הרוטב (בערך כוס).
-
- 6. מוסיפים את המולים ומבשלים על חום נמוך כ-20 דקות. מגישים.