מתכונים חמים

הרינג כבוש עם סלק ותפוחים

איל גרש, המתמודד ממאסטר שף שהכיר לציבור הישראלי את המטבח השוודי, מציג סלט מרענן עם שילוב מעניין שאוכלים ברחוב בעונות הקיץ הקרירות בשבדיה על פרוסת לחם מקמח מלא.

מתכון מאת: איל גרש, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

אוכל שוודי

מחשבון המרות

מצרכים

  • 6 דגי הרינג כבושים שטופים היטב וחתוכים לקוביות קטנות
  • 1 כוס מיונז
  • 1/2 1 כוסות שמנת חמוצה
  • 2 תפוחים ירוקים חמוצים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס שמיר
  • 2 כפות צלפים
  • 1/2 כוס כרישה קצוצה היטב
  • 1/2 כוס סלק כבוש חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף כמון
  • מלח ופלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים את המיונז עם השמנת וכמון.
  • 2. מוסיפים את שאר המצרכים, מתבלים במעט פלפל לפי הטעם ומכניסים למקרר ל-24 שעות לפחות.
  • 3. מגישים עם קרקרים או על פרוסת לחם מקמח מלא.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully