- 1. מנקים את הדג היטב. בוזקים מעל מיץ לימון, מתבלים במלח ופלפל, מקמחים בקמח תירס לבן (טחון דק) ומניחים על גבי תבנית ונייר אפיה.
-
- 2. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' 180 למשך חצי שעה.
-
- 3. הכנת הממרח: לקערה מכניסים תחילה את כף החומץ ומעל מוסיפים את אגוזי המלך ולא מערבבים ישירות. החומץ מלבין את האגוזים ולכן רק אחרי שהחומץ נספג אפשר להתחיל לערבב ולהוסיף את שאר החומרים.
-
- 3. טוחנים במעבד מזון את שיני השום, הכוסברה הטרייה, הכוסברה היבשה, גרגירי כוסברה ומוסיפים לקערה עם האגוזים והחומץ.
-
- 4. מתבלים במלח ופלפל וכוסברה יבשה.
-
- 5. הממרח יוצא סמיך יחסית. בכדי לדלל אותו מוסיפים מי זעפרן (המרקם הסופי צריך להיות כמרקם טחינה דלילה).
-
- 6. ממלאים את פנים הדג האפוי בחלק מהמלית.
-
- 7. על צלחת הגשה מושחים במעט מהממרח לפי אורך הדג ומניחים מעליו (כך שהממרח לא ייראה על הצלחת).
-
- 8. מקשטים עם גרעיני רימון / דומדמניות / פרוסות עגבנייה.