סביצ'ה ילוטייל

אין הרבה אנשים בארץ שיודעים לעבוד עם דגים כמו השף ניצן רז. הפעם הוא מכין מנה של סביצ'ה עם דג ילוטייל, עם קצת יוזו, יוגורט ומעט לימונים כבושים בשביל הטעם המעקצץ.

מתכון מאת: ניצן רז, מערכת וואלה!
סביצ'ה ילוטייל. נמרוד סונדרס
סביצ'ה ילוטייל

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 200 גרם פילה ילוטייל
  • 2 אגסים
  • 2 כפות יוזו (או מיץ לימון)
  • כפית שמן זית
  • 1/2 כוס יוגורט
  • 2 פרוסות לימונים כבושים
  • קמצוץ מלח ים אטלנטי
  • קמצוץ פלפל שחור גרוס
  • 1 סלק חתוך לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ
  • למשרה:
  • 1/2 כוס חומץ אורז
  • 1/2 כוס מים
  • 6 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. בבלנדר טוחנים את היוגורט והלימון הכבוש עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2. בסיר קטן, מביאים לרתיחה את חומרי המשרה ויוצקים על קוביות הסלק עד לכיסוי. שומרים בקירור 24 שעות.
  • 3. להגשה: חותכים את הדג לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
  • 4. חותכים את האגסים לג'וליינים (רצועות דקיקות).
  • 5. מסננים את הסלק מהמשרה, מוסיפים לקערה ומערבבים יחד עם הדג והאגסים.
  • 6. מוסיפים יוזו, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • 7. בתחתית הצלחת מזלפים יוגורט לימון ומעליו מניחים את תערובת הסביצ'ה.
  • 8. ניתן לקשט במיקרו עלי בזיליקום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully