מתכונים חמים

סביצ'ה ילוטייל

אין הרבה אנשים בארץ שיודעים לעבוד עם דגים כמו השף ניצן רז. הפעם הוא מכין מנה של סביצ'ה עם דג ילוטייל, עם קצת יוזו, יוגורט ומעט לימונים כבושים בשביל הטעם המעקצץ.

מתכון מאת: ניצן רז, מערכת וואלה!
  • קל להכנה

סביצ'ה ילוטייל (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 200 גרם פילה ילוטייל
  • 2 אגסים
  • 2 כפות יוזו (או מיץ לימון)
  • כפית שמן זית
  • 1/2 כוס יוגורט
  • 2 פרוסות לימונים כבושים
  • קמצוץ מלח ים אטלנטי
  • קמצוץ פלפל שחור גרוס
  • 1 סלק חתוך לקוביות של 2 ס"מ על 2 ס"מ
  • למשרה:
  • 1/2 כוס חומץ אורז
  • 1/2 כוס מים
  • 6 כפות סוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בבלנדר טוחנים את היוגורט והלימון הכבוש עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2. בסיר קטן, מביאים לרתיחה את חומרי המשרה ויוצקים על קוביות הסלק עד לכיסוי. שומרים בקירור 24 שעות.
  • 3. להגשה: חותכים את הדג לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
  • 4. חותכים את האגסים לג'וליינים (רצועות דקיקות).
  • 5. מסננים את הסלק מהמשרה, מוסיפים לקערה ומערבבים יחד עם הדג והאגסים.
  • 6. מוסיפים יוזו, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • 7. בתחתית הצלחת מזלפים יוגורט לימון ומעליו מניחים את תערובת הסביצ'ה.
  • 8. ניתן לקשט במיקרו עלי בזיליקום.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully