- 1. קוטמים את קצות המלפפונים. פורסים מלפפון אחד לפרוסות דקיקות ושומרים בצד (הפרוסות ישמשו לקישוט). את יתר המלפפונים קוצצים בסכין חדה לקוביות של כחצי ס"מ.
-
- 2. מערבבים בקערה את קוביות המלפפון עם הדבש, המלח והחומץ, ומניחים להם להגיר נוזלים.
-
- 3. מכינים את הטרטר: בסכין חדה קוצצים את הדג לקוביות בגודל כחצי ס"מ, ומניחים בקערה. מוסיפים דבש, ג'ינג'ר, צ'ילי, בצל ירוק, כוסברה, לימון, סויה ושמן שומשום. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 4. אם יש טבעת לעיצוב המנה, מניחים אותה במרכז הצלחת. ממלאים את הטבעת עד חצי גובהה בקוביות מלפפונים, ומעליהם שכבה של טרטר. מסיימים בשכבה דקה של פרוסות מלפפון עגולות, מאלה שנשמרו מהשלב הראשון (להגשה ללא טבעת, אפשר לסדר את המלפפונים והדג בקערית קטנה, ואז להפוך על צלחת, או סתם לערום את הטרטר מעל או לצד המלפפונים).
-
- 5. מרימים בעדינות את הטבעת ומזלפים סביב עוד כמה טיפות שמן שומשום או שמן זית משובח. מגישים מיד.