מתכונים חמים

סביצ'ה דג ים

בכמעט כל מסעדה שמכבדת את עצמה ניתן למצוא בין המנות הראשונות את הסביצ'ה, אך למעשה, לא צריך לצאת בשבילו מהבית: דנה מלמד ומעוז אלונים מראים איך מכינים אותו בצ'יק צ'אק.

מתכון מאת: דנה מלמד ומעוז אלונים, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סביצ'ה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 100 גרם דג ים נקי וחתוך לקוביות
  • כפית מיץ לימון טרי
  • 4 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • 2 צנוניות פרוסות דק
  • חצי פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות דקות
  • כמה גבעולי כוסברה קצוצים גס
  • פיסת ג'ינג'ר (כ-2 ס"מ), קצוצה דק
  • בצל שאלוט פרוס דק
  • כף שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully