סביצ'ה דג ים
בכמעט כל מסעדה שמכבדת את עצמה ניתן למצוא בין המנות הראשונות את הסביצ'ה, אך למעשה, לא צריך לצאת בשבילו מהבית: דנה מלמד ומעוז אלונים מראים איך מכינים אותו בצ'יק צ'אק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם דג ים נקי וחתוך לקוביות
- כפית מיץ לימון טרי
- 4 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
- 2 צנוניות פרוסות דק
- חצי פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות דקות
- כמה גבעולי כוסברה קצוצים גס
- פיסת ג'ינג'ר (כ-2 ס"מ), קצוצה דק
- בצל שאלוט פרוס דק
- כף שמן זית
- מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומגישים מיד.