סביצ'ה דג ים

בכמעט כל מסעדה שמכבדת את עצמה ניתן למצוא בין המנות הראשונות את הסביצ'ה, אך למעשה, לא צריך לצאת בשבילו מהבית: דנה מלמד ומעוז אלונים מראים איך מכינים אותו בצ'יק צ'אק.

מתכון מאת: דנה מלמד ומעוז אלונים, מערכת וואלה!
סביצ'ה

מצרכים

  • 100 גרם דג ים נקי וחתוך לקוביות
  • כפית מיץ לימון טרי
  • 4 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • 2 צנוניות פרוסות דק
  • חצי פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות דקות
  • כמה גבעולי כוסברה קצוצים גס
  • פיסת ג'ינג'ר (כ-2 ס"מ), קצוצה דק
  • בצל שאלוט פרוס דק
  • כף שמן זית
  • מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully