סביצ'ה מוסר ים קאריבי
רעבים? אסי לוי מכין סביצ'ה קאריבי אמיתי של דג מוסר ים, המוגש יחד עם מנגו, שמן אובקדו ואבקת ווסאבי שנותנת את הקיק החריף שהמנה הזו זקוקה לו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 סועדים:
- 400 גרם פילה מוסר ים או בורי נקיים מעור ואידרות חתוך לקוביות של חצי סנטימטר
- מיץ מלימון ליים
- 1 כף גרידת ליים
- 1 אבוקדו בשל קלוף וחתוך לקוביות
- 1 מנגו קשה חתוך לקוביות
- חצי צרור כוסברה מופרדת לעלים (בלי גבעולים)
- 4 כפות שמן אבוקדו
- רבע כפית אבקת ווסאבי
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- 1. בקערה שמים את הדג עם מיץ מליים אחד, מעסים את הדג ועד שמשנה צבעו ללבן.
- 2. מוסיפים לקערה מנגו, אבוקדו, כוסברה מלח ופלפל.
- 3. מערבבים קלות ומעבירים לקערת הגשה.
- 4. מזלפים שמן אבוקדו ומפזרים אבקת ווסאבי. מגישים.