- 1. להכנת השקדים המעושנים: מעבירים את השקדים הירוקים לתבנית לצליית בשר, עם הגבהת רשת צפופה. בתבנית התחתונה שמים עלי תבלין יבשים (רוזמרין, טימין), ומניחים על להבה נמוכה בכיריים. כאשר העשבים מתחילים להעלות עשן, מכסים היטב ומשהים כ-20 דקות. ממתינים שהשקדים יתקררו לפני האכילה (השקדים האלה נהדרים גם כסתם נשנוש).
-
- 2. מערבבים היטב בקערה קטנה את קוביות הדג עם האבוקדו, עלי הכוסברה והשקדים המעושנים, ומתבלים ברוטב סויה, מיץ לימון ושמן זית.
-
- 3. מסדרים את התערובת בצלחת, פורסים דק את השקדים המעושנים, ומפזרים מעל. ניתן גם לעטר בעלי כוסברה ו/או בפלפל אדום חריף, קצוץ דק מאוד.