- 1. מערבבים יחד במיקסר או במעבד מזון את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
-
- 2. מוסיפים את השמן, מערבבים ומתחילים להוסיף את המים. לשים עד שמתקבל בצק חלק ומוצק.
-
- 3. מעצבים את הבצק לכדור, מורחים בשמן, מכסים ומשהים כחצי שעה.
-
- 4. חותכים את כדור הבצק ל-12 חלקים, מכדררים על משטח מקומח ומרדדים לעלים עגולים בקוטר 20 ס"מ בערך.
-
- 5. מחממים מחבת לא משומנת, מניחים בה עלה בצק, מטגנים כשתי דקות, עד שכוויות זהובות נוצרות בצד התחתון, הופכים ומטגנים את הצד השני עוד שתי דקות. אם הבצק מתנפח לוחצים עליו בעזרת מגבת מקופלת.
-
- 6. מוציאים מהמחבת ועוטפים במגבת לשמירת החום עד ההגשה (עדיף מיד).
-
- 7. אחסון: אפשר לשמור את הבצק עד שלושה חודשים בהקפאה, ואז ישר מהמקפיא למחבת.