שרימפס בחמאה ותאנים
כמה פשוט המתכון הזה? השף אלון גונן ממסעדת "אל בריו" מבטיח שכל התהליך לא ייקח לכם יותר מחמש דקות. פשוט מקפיצים את השרימפסים יחד עם התאנים והחמאה, ומגישים על עלה תאנה יפה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למנה אחת:
- 4 שרימפסים
- 25-30 גר' חמאה
- 1/2 כפית ג'ינג'ר
- 1/2 כפית שום טרי כתוש
- 2 כפות של בשר תאנים קצוצות דק, רק הפנים
אופן ההכנה
- 1. מקלפים ומנקים את השרימפסים ומשאירים את הזנב.
- 2. במחבת טפלון מחממים את החמאה ומקפיצים את השרימפסים עד שהם נעשים ורדרדים. מוסיפים 1/2 כפית ג'נג'ר, 1/2 כפית שום ו-2 כפות של בשר התאנים. מערבבים קלות לספיגת הטעמים.
- 3. מגישים על חצי תאנה ומקשטים עם הרוטב שנשאר במחבת.