פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שרימפס בחמאה ותאנים

      כמה פשוט המתכון הזה? השף אלון גונן ממסעדת "אל בריו" מבטיח שכל התהליך לא ייקח לכם יותר מחמש דקות. פשוט מקפיצים את השרימפסים יחד עם התאנים והחמאה, ומגישים על עלה תאנה יפה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שרימפס ברוטב תאנה של מסעדת אל בריו (יח
      שרימפס ברוטב תאנה של מסעדת אל בריו (יח"צ)

      מצרכים

      • למנה אחת:
      • 4 שרימפסים
      • 25-30 גר' חמאה
      • 1/2 כפית ג'ינג'ר
      • 1/2 כפית שום טרי כתוש
      • 2 כפות של בשר תאנים קצוצות דק, רק הפנים

      אופן ההכנה

      • 1. מקלפים ומנקים את השרימפסים ומשאירים את הזנב.
      • 2. במחבת טפלון מחממים את החמאה ומקפיצים את השרימפסים עד שהם נעשים ורדרדים. מוסיפים 1/2 כפית ג'נג'ר, 1/2 כפית שום ו-2 כפות של בשר התאנים. מערבבים קלות לספיגת הטעמים.
      • 3. מגישים על חצי תאנה ומקשטים עם הרוטב שנשאר במחבת.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -