שרימפס בחמאה ותאנים

כמה פשוט המתכון הזה? השף אלון גונן ממסעדת "אל בריו" מבטיח שכל התהליך לא ייקח לכם יותר מחמש דקות. פשוט מקפיצים את השרימפסים יחד עם התאנים והחמאה, ומגישים על עלה תאנה יפה.

מתכון מאת: אלון גונן, מערכת וואלה!
שרימפס ברוטב תאנה של מסעדת אל בריו

מצרכים

  • למנה אחת:
  • 4 שרימפסים
  • 25-30 גר' חמאה
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר
  • 1/2 כפית שום טרי כתוש
  • 2 כפות של בשר תאנים קצוצות דק, רק הפנים

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים ומנקים את השרימפסים ומשאירים את הזנב.
  • 2. במחבת טפלון מחממים את החמאה ומקפיצים את השרימפסים עד שהם נעשים ורדרדים. מוסיפים 1/2 כפית ג'נג'ר, 1/2 כפית שום ו-2 כפות של בשר התאנים. מערבבים קלות לספיגת הטעמים.
  • 3. מגישים על חצי תאנה ומקשטים עם הרוטב שנשאר במחבת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully