וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בחמאה ותאנים

כמה פשוט המתכון הזה? השף אלון גונן ממסעדת "אל בריו" מבטיח שכל התהליך לא ייקח לכם יותר מחמש דקות. פשוט מקפיצים את השרימפסים יחד עם התאנים והחמאה, ומגישים על עלה תאנה יפה.

מתכון מאת: אלון גונן, מערכת וואלה

שרימפס ברוטב תאנה של מסעדת אל בריו.
שרימפס ברוטב תאנה של מסעדת אל בריו

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 4 שרימפסים
  • 25-30 גר' חמאה
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר
  • 1/2 כפית שום טרי כתוש
  • 2 כפות של בשר תאנים קצוצות דק, רק הפנים

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים ומנקים את השרימפסים ומשאירים את הזנב.
  • 2. במחבת טפלון מחממים את החמאה ומקפיצים את השרימפסים עד שהם נעשים ורדרדים. מוסיפים 1/2 כפית ג'נג'ר, 1/2 כפית שום ו-2 כפות של בשר התאנים. מערבבים קלות לספיגת הטעמים.
  • 3. מגישים על חצי תאנה ומקשטים עם הרוטב שנשאר במחבת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully