- 1. במעבד מזון טוחנים את כל רכיבי הרוטב הדגים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק.
-
- 2. ממלאים קערה במים חמים. מכניסים בכל פעם דף אורז אחד לקערה ומחכים דקה עד שהוא מתרכך.
-
- 3. מניחים את דפי האורז על מגבת מטבח כדי שלא ידבקו ומכניסים במרכזה קוביית דג. עוטפים בדומה לעטיפת מתנה. בהתחלה צד ימין וצד שמאל ולאחר מכן החלק העליון והתחתון.
-
- 4. כאן יש שתי אופציות. אופציה אחת לדפי אורז רכים וללא שמן היא אידוי. מחממים חצי ליטר מים בסיר לרתיחה ומלבישים על הסיר סטימר. על עלי חסה/כרוב מניחים את דפי האורז ומאדים 7 דקות.
-
- 5. אופציה שניה בה דפי האורז יוצאים קריספיים זהובים: מביאים ווק או מחבת לא נדבקת לחום בינוני. מוסיפים מעט שמן קנולה, ושמים 3-4 דפי אורז עם דג בתוכם. חשוב לא לצופף מדי את המחבת, בכל פעם עושים מקסימום 4 דפי אורז. מטגנים משני הצדדים להזהבה. מגישים מיד לאחר הטיגון.
-
- 6. להגשה: מערבבים את כל חומרי הסלט, מתבלים ברוטב ומערבבים. מגישים את הסלט על צלחת גדולה וסביבו את דפי האורז ועוד זרזיף רוטב נאם פלא וליים טרי בצד.