- 1. מבשלים את הסובה לפי ההוראות. מקררים במי קרח. מערבבים עם כמות קטנה של שמן קנולה רק כדי למנוע הידבקות של האיטריות זו לזו.
-
- 2. על מחבת עם מעט שמן צורבים את הסלמון בחום גבוה כדקה וחצי בכל צד. הסלמון מוכן כשהוא בדרגת עשייה מדיום רייר. בוזקים מלח ומניחים בצד.
-
- 3. בקערה מערבבים את כל חומרי רוטב היוזו פונזו.
-
- 4. להגשה: מניחים את אטריות הסובה בקערה ומוסיפים את היוזו לפי הטעם.
-
- 5. מחלקים את האטריות ל-4 קערות. מעליהן עורמים מלפפונים, לצדם את הסלמון, את האצות בערמה נפרדת. בוזקים מעל שמן שומשום ובצל ירוק ומגישים עם עוד רוטב יוזו פונזו בצד.