פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלמון עטוף בתפוחים

      במיוחד לכבוד חג ראש השנה שבא עלינו לטובה, השפית טל כהן מקיייטרינג "שף טל – אומנות הבישול", מגישה מתכון לדג סלמון העטוף בתפוחי גרנד סמית' ירוקים, וסירופ מייפל מתקתק.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פילה סלמון עטוף בתפוחי גרנד סמית (יח
      פילה סלמון עטוף בתפוחי גרנד סמית (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-8 מנות:
      • 1.5 ק"ג פילה סלמון
      • 10 תפוחי גרנד סמית ירוקים חתוכים לרצועות דקות
      • חצי כוס דבש או סירופ מייפל תוצרת חוץ (מומלץ מייפל)
      • עלי זעתר מופרדים מ 4 ענפים
      • כפית מלח ים אטלנטי
      • כפית מלאה פלפל שחור גרוס עדין
      • 2 כפות שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מניחים חצי מכמות רצועות התפוחים ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה.
      • 2. ממקמים על התפוחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה (כלפי התפוחים).
      • 3. מורחים את בשר הדג ב–2 כפות שמן זית, מפזרים מלח ופלפל מעל הדג.
      • 4. מערבבים את מחצית כמות רצועות התפוחים הנותרת עם עלי הזעתר ומניחים על הפילה עד כדי כיסוי.
      • 5. מזליפים מעל שכבת התפוחים את הדבש או סירופ המייפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל–210 מעלות (על טורבו) ל–25 דק'.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -