וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלמון עטוף בתפוחים

במיוחד לכבוד חג ראש השנה שבא עלינו לטובה, השפית טל כהן מקיייטרינג "שף טל – אומנות הבישול", מגישה מתכון לדג סלמון העטוף בתפוחי גרנד סמית' ירוקים, וסירופ מייפל מתקתק.

מתכון מאת: טל כהן, מערכת וואלה

פילה סלמון עטוף בתפוחי גרנד סמית.
פילה סלמון עטוף בתפוחי גרנד סמית

מצרכים למתכון

  • ל-8 מנות:
  • 1.5 ק"ג פילה סלמון
  • 10 תפוחי גרנד סמית ירוקים חתוכים לרצועות דקות
  • חצי כוס דבש או סירופ מייפל תוצרת חוץ (מומלץ מייפל)
  • עלי זעתר מופרדים מ 4 ענפים
  • כפית מלח ים אטלנטי
  • כפית מלאה פלפל שחור גרוס עדין
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מניחים חצי מכמות רצועות התפוחים ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 2. ממקמים על התפוחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה (כלפי התפוחים).
  • 3. מורחים את בשר הדג ב–2 כפות שמן זית, מפזרים מלח ופלפל מעל הדג.
  • 4. מערבבים את מחצית כמות רצועות התפוחים הנותרת עם עלי הזעתר ומניחים על הפילה עד כדי כיסוי.
  • 5. מזליפים מעל שכבת התפוחים את הדבש או סירופ המייפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל–210 מעלות (על טורבו) ל–25 דק'.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully