מתכונים חמים

סלמון עטוף בתפוחים

במיוחד לכבוד חג ראש השנה שבא עלינו לטובה, השפית טל כהן מקיייטרינג "שף טל – אומנות הבישול", מגישה מתכון לדג סלמון העטוף בתפוחי גרנד סמית' ירוקים, וסירופ מייפל מתקתק.

מתכון מאת: טל כהן, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

פילה סלמון עטוף בתפוחי גרנד סמית

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-8 מנות:
  • 1.5 ק"ג פילה סלמון
  • 10 תפוחי גרנד סמית ירוקים חתוכים לרצועות דקות
  • חצי כוס דבש או סירופ מייפל תוצרת חוץ (מומלץ מייפל)
  • עלי זעתר מופרדים מ 4 ענפים
  • כפית מלח ים אטלנטי
  • כפית מלאה פלפל שחור גרוס עדין
  • 2 כפות שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מניחים חצי מכמות רצועות התפוחים ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 2. ממקמים על התפוחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה (כלפי התפוחים).
  • 3. מורחים את בשר הדג ב–2 כפות שמן זית, מפזרים מלח ופלפל מעל הדג.
  • 4. מערבבים את מחצית כמות רצועות התפוחים הנותרת עם עלי הזעתר ומניחים על הפילה עד כדי כיסוי.
  • 5. מזליפים מעל שכבת התפוחים את הדבש או סירופ המייפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל–210 מעלות (על טורבו) ל–25 דק'.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully