- 1. לוקחים 3/4 מכמות החמאה ומוסיפים את גרדת הלימון והתפוז מערבבים ומכניסים למקרר.
-
- 2. מורחים את הדגים בשארית החמאה מטבלים קלות מלח, פלפל ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 8-10 דקות.
-
- 3. פורסים את הגויאבה לפרוסות דקות ומסדרים כמניפה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. זורים את הסוכר מעל ומכניסים לתנור עד לקבלת מרקם זהוב, מוציאים ומסדרים על גבי צלחת.
-
- 4. מרתיחים במחבת את ציר הדגים, היין והמיצים ומצמצמים לחצי. מוסיפים את החמאה הקרה לנוזל המצומצם ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 5. מניחים את הדג בצד הפתוח של המניפה. יוצקים על הדג וסביבו את הרוטב.