וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס עם קוביות מנגו

מנגו בשל ומתקתק, ברנדי משכר ודליק, ג'ינג'ר טרי ובועט, קצת דבש תמרים, וכמובן: שרימפסים. השף אלון גונן, ממסעדת "אל בריו 2" מסדר לכם חגיגה על הצלחת.

מתכון מאת: אלון גונן, מערכת וואלה

שרימפס עם מנגו של מסעדת אל בריו. אלון גונן,
שרימפס עם מנגו של מסעדת אל בריו/אלון גונן

מצרכים למתכון

  • 6 טייגר שרימפס מנוקים
  • 1 מנגו חצי בשל חתוך לקוביות
  • רבע כפית ג'ינג'ר
  • רבע כפית שום כתוש
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות חמאה
  • 2 כפות ברנדי
  • כף דבש תמרים
  • מיץ מרבע לימון

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה במחבת טפלון ומוסיפים את השרימפס.
  • 2. מקפיצים כשתי דקות עד שהשרימפס הופכים לורדרדים.
  • 3. מוציאים את השרימפס לצלחת הגשה ומוסיפים את שאר המרכיבים למחבת כשאת הברנדי מוסיפים בסוף ומדליקים אותו.
  • 4. לאחר כדקה יוצקים את המנגו הבוער על השרימפס ומגישים חם עם סלט ירוק קטן בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully