שרימפס עם קוביות מנגו
מנגו בשל ומתקתק, ברנדי משכר ודליק, ג'ינג'ר טרי ובועט, קצת דבש תמרים, וכמובן: שרימפסים. השף אלון גונן, ממסעדת "אל בריו 2" מסדר לכם חגיגה על הצלחת.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 טייגר שרימפס מנוקים
- 1 מנגו חצי בשל חתוך לקוביות
- רבע כפית ג'ינג'ר
- רבע כפית שום כתוש
- כף פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות חמאה
- 2 כפות ברנדי
- כף דבש תמרים
- מיץ מרבע לימון
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את החמאה במחבת טפלון ומוסיפים את השרימפס.
- 2. מקפיצים כשתי דקות עד שהשרימפס הופכים לורדרדים.
- 3. מוציאים את השרימפס לצלחת הגשה ומוסיפים את שאר המרכיבים למחבת כשאת הברנדי מוסיפים בסוף ומדליקים אותו.
- 4. לאחר כדקה יוצקים את המנגו הבוער על השרימפס ומגישים חם עם סלט ירוק קטן בצד.