פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שרימפס עם קוביות מנגו

      מנגו בשל ומתקתק, ברנדי משכר ודליק, ג'ינג'ר טרי ובועט, קצת דבש תמרים, וכמובן: שרימפסים. השף אלון גונן, ממסעדת "אל בריו 2" מסדר לכם חגיגה על הצלחת.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שרימפס עם מנגו של מסעדת אל בריו (יח
      שרימפס עם מנגו של מסעדת אל בריו (יח"צ , אלון גונן)

      מצרכים

      • 6 טייגר שרימפס מנוקים
      • 1 מנגו חצי בשל חתוך לקוביות
      • רבע כפית ג'ינג'ר
      • רבע כפית שום כתוש
      • כף פטרוזיליה קצוצה
      • 2 כפות חמאה
      • 2 כפות ברנדי
      • כף דבש תמרים
      • מיץ מרבע לימון

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את החמאה במחבת טפלון ומוסיפים את השרימפס.
      • 2. מקפיצים כשתי דקות עד שהשרימפס הופכים לורדרדים.
      • 3. מוציאים את השרימפס לצלחת הגשה ומוסיפים את שאר המרכיבים למחבת כשאת הברנדי מוסיפים בסוף ומדליקים אותו.
      • 4. לאחר כדקה יוצקים את המנגו הבוער על השרימפס ומגישים חם עם סלט ירוק קטן בצד.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -