- 1. לבצק- בקערה או במיקסר שמים את קמח הדורום, קמח לבן והמלח ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה.
-
- 2. מוסיפים את הביצים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך. ממשיכים ללוש ובהדרגה מוסיפים את המים עד לקבלת בצק חלק.
-
- 3. לתרד- מאדים את הבצל והשום בחמאה במחבת חמה. לאחר מכן מוסיפים את התרד לבישול קצר של 7 דקות.
-
- 4. למילוי- מבשלים את הסרטים בסיר עם מים כ- 15 דקות ומקררים. שולפים החוצה את בשר הסרטנים. מוסיפים את החלמון מערבבים ומתבלים במלח, פלפל וטרגון.
-
- 5. לרביולי- מרדדים את הבצק וחותכים עיגולים בגודל הרצוי לרביולי.
-
- 6. מניחים את בשר הסרטנים במרכז עיגול הבצק, מרטיבים את קצוות העיגול ומניחים מעל עוד עיגול בצק שסוגר את הרביולי. מהדקים בעדינות רבה את הקצוות עם הידיים. מבשלים את הרביולי במים חמים עם מעט מלח למשך 8 דקות.
-
- 7. לשרימפס- מקפיצים במחבת עם מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם כ- 3-4 דקות.
-
- 8. לרוטב- מטגנים עם חמאה את הבצל והשום. (רצוי לא לתת לשום והבצל לקבל גוון חום כך הרוטב יישאר לבן). מוסיפים יין לבן וממשיכים לטגן עד לצמצום חצי מהכמות. לאחר מכן מסננים.
-
- 9. מוסיפים חמאה, שמנת, אגוזי לוז ממשיכים לבשל למשך 5 דקות ומחברים את הרוטב בעזרת מיקסר או ערבוב מתמיד.
-
- 10. מניחים בצלחת הגשה את התרד, מעל את הרביולי, ומעליהם את השריפס ובסוף יוצקים את הרוטב.