סרטנים ממולאים בגבינת עזים
כשחושבים על חג שבועות ועל שימוש בגבינה, לא ממש חושבים על כיוון של שימוש בחומרים מהים. השף ירון עמר מ"אקוורלה" בתל אביב עושה לזה סוף עם מתכון לסרטנים ממולאים בגבינת עיזים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 יחידות סרטנים
- זר עירית קצוץ דק
- 6 עגבניות שרי תמר קצוצות דק
- פלפל שחור טרי גרוס
- כף שמן זית
- 100 גרם גבינת עיזים
אופן ההכנה
- 1. מנקים את הסרטנים, שומרים ומנקים את השריון העליון.
- 2. מערבבים את הגבינה, העירית, עגבניות השרי, הפלפל שחור, שמן זית גבינת עיזים.
- 3. ממלאים את הסרטנים.
- 4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 5. אופים במשך 6 דקות. מגישים חם.