וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלינצ'ס גבינת שמנת וסלמון

מתכון מושלם עבור ארוחת בוקר מפנקת במיוחד: בלינצ'ס הונגרי קלאסי, הממולא בגבינת שמנת, סלמון ורדרד, בצל ירוק ושמיר קצוץ. מנה אלגנטית וטעימה במיוחד.

מתכון מאת: אמיר פורת, מערכת וואלה

הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי. נמרוד סונדרס
הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי

מצרכים למתכון

  • ל-6-7 עלים:
  • 140 גרם (כוס) קמח
  • כוס חלב
  • 2 ביצים
  • כף שמן
  • למלית:
  • 100 גרם סלמון מעושן חתוך גס
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
  • כף שמיר קצוץ
  • 400 גרם גבינת שמנת
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מוזגים את החלב לקערה.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את הביצים ואת השמן ומערבבים.
  • 3. משמנים קלות מחבת טפלון (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת).
  • 4. על המחבת החם יוצקים מצקת של הבלילה, מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת.
  • 5. מטגנים קלות כשתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט). מוציאים ומניחים על צלחת לצינון.
  • 6. למלית: מערבבים בקערה את חומרי מלית הסלמון.
  • 7. ממלאים את הבלינצ'ס בשתי כפות מלית גבינה-סלמון.
  • 8. מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully