מחבת שרימפס בשמנת ורוקפור
כשמשתמשים בשרימפס איכותיים ובגבינת רוקפור כה דומיננטית, לא צריך יותר מחמישה מרכיבים כדי להגיש מנה בלתי נשכחת. המתכון באדיבות ה"ספידו-בר" בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כפית שום
- קורט מלח
- כוס שמנת מתוקה
- כף רוקפור מפוררת
- 12 שרימפס קלופים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים במחבת את השרימפס עד לשינוי הצבע. מוסיפים שום ומאדים מעט.
- 2. מוסיפים שמנת, רוקפור, פלפל ומלח.
- 3. מצמצמים את הרוטב ומגישים חם עם המחבת.