פורל במילוי גבינות צאן
פורל טוב באמת לא צריך לשפר יותר מדי, רק לשדך לו חברים נכונים לפני שהוא נכנס לתנור: קצת גבינת פורמעז, קצת קליפת תפוז, קצת בזיל. המתכון באדיבות "אגודת הנוקדים בישראל".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 דגי פורל
- 350 גבינת פורמעז
- 1 תפוז
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/2 כוס פטרוזיליה
- 1/2 כוס ריחן
- 1 שן שום
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
- 1. טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול, השום, שמן הזית והמלח.
- 2. מנקים את הדג ומורחים מבחוץ בתערובת.
- 3. מגרדים את קליפת התפוז ומוסיפים לגבינה. מערבבים וממלאים את פנים בדג.
- 4. מסדרים את הדגים בתבנית חסינת אש, וסוחטים מלמעלה את מיץ התפוז.
- 5. אופים כ-20 דקות, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.