וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פורל במילוי גבינות צאן

פורל טוב באמת לא צריך לשפר יותר מדי, רק לשדך לו חברים נכונים לפני שהוא נכנס לתנור: קצת גבינת פורמעז, קצת קליפת תפוז, קצת בזיל. המתכון באדיבות "אגודת הנוקדים בישראל".

מתכון מאת: מערכת וואלה

פורל. ShutterStock
פורל

מצרכים למתכון

  • 4 דגי פורל
  • 350 גבינת פורמעז
  • 1 תפוז
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס פטרוזיליה
  • 1/2 כוס ריחן
  • 1 שן שום
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול, השום, שמן הזית והמלח.
  • 2. מנקים את הדג ומורחים מבחוץ בתערובת.
  • 3. מגרדים את קליפת התפוז ומוסיפים לגבינה. מערבבים וממלאים את פנים בדג.
  • 4. מסדרים את הדגים בתבנית חסינת אש, וסוחטים מלמעלה את מיץ התפוז.
  • 5. אופים כ-20 דקות, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully