קלאמרי ממולא סלט שרימפס
מחפשים מנה שתותיר רושם על האורחים וטעם טוב בפיהם? ערן ירוחם מראה לכם איך מתקינים מנת פירות ים מרשימה של סלט שרימפס ואורז בקלאמרי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 15 גופי קלאמרי נקיים
- 30 יח' שרימפס נקי וקצוץ
- 2 בצלי שאלוט קצוצים
- 5 שיני שום קצוצות
- 40 גר' חמאה ו-2 כפיות שמן
- 3 עגבניות חלוטות קלופות ומסוננות חתוכות לריבועים קטנים
- חופן עלי כוסברה וחופן עלי נענע קצוצים דק
- ½ כפית זרעי שומר טחונים
- מלח גס
אופן ההכנה
- 1. מטגנים בחמאה מומסת בשמן, את השאלוט. מוסיפים את שיני השום, ואת השרימפס.
- 2. מוסיפים ריבועי עגבניות ותבלינים ומבשלים על להבה בינונית 5 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול, בוחשים ומצננים.
- 3. ממלאים את הקלאמרי בסלט וסוגרים בעזרת קיסם. מטגנים קלות בחמאה. מגישים חם.