וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלאמרי ממולא סלט שרימפס

מחפשים מנה שתותיר רושם על האורחים וטעם טוב בפיהם? ערן ירוחם מראה לכם איך מתקינים מנת פירות ים מרשימה של סלט שרימפס ואורז בקלאמרי.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

מצרכים למתכון

  • 15 גופי קלאמרי נקיים
  • 30 יח' שרימפס נקי וקצוץ
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 40 גר' חמאה ו-2 כפיות שמן
  • 3 עגבניות חלוטות קלופות ומסוננות חתוכות לריבועים קטנים
  • חופן עלי כוסברה וחופן עלי נענע קצוצים דק
  • ½ כפית זרעי שומר טחונים
  • מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בחמאה מומסת בשמן, את השאלוט. מוסיפים את שיני השום, ואת השרימפס.
  • 2. מוסיפים ריבועי עגבניות ותבלינים ומבשלים על להבה בינונית 5 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול, בוחשים ומצננים.
  • 3. ממלאים את הקלאמרי בסלט וסוגרים בעזרת קיסם. מטגנים קלות בחמאה. מגישים חם.
  • איך חולטים עגבניות?

  • קילוף שום בעזרת מכה עם סכין

  • קלאמרי ושרימפס מוקפצים במחבת

  • סביצ'ה סלמון עם מנגו וכוסברה

  • פריקסה טוניסאי

  • סלט דלורית ופלמידה מעושנת

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • דגי ים צלויים בעלי בננה וסלסה

  • קציצות דג ים בארטישוק

  • סרדינים כבושים במלח על סלסה

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • עלי גפן במילוי קונפי דג

  • צ'ימיצ'נגה אפויה עם דגים/פירות ים

  • סביצ'ה דניס ואפרסק

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully