מולים ברוטב גבינה כחולה
הרוטב הייחודי הזה של הגבינה הכחולה לא יהיה לטעמם של כולם, אבל הוא ללא ספק יהפוך את המנה המוכרת הזו של המולים למשהו מיוחד שלא אוכלים כל יום.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 500 גרם מולים
- 1 שן שום פרוסה דק
- 50 גרם גבינה כחולה
- 20 מ"ל שמנת מתוקה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- צרור פטרוזיליה
אופן ההכנה
- 1. בסיר רחב ממיסים את הגבינה הכחולה עם השום. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה.
- 2. מוסיפים את המולים, מערבבים ומכסים. מבשלים עוד כ-4 דקות. בודקים אם המולים נפתחו והרוטב סמיך. טועמים ומתקנים תיבול בעזרת מלח ופלפל.
- 3. קוצצים פטרוזיליה ומפזרים מעל כל מנה.