- 1. מאדים בחמאה את הרצועות הקטנות של הבצל, הגזר והסלרי, אם רוצים, אפשר לשלב גם מעט פטריות.
-
- 2. שמים את הירקות בנייר כסף שנחתך לרצועות. אפשר להשתמש אפילו בנייר הכסף שבו משתמשים במספרות, והוא חתוך במדויק. על הירקות מניחים את הסקלופ, ומעט מלח ופלפל (לפי הטעם). מפזרים את התימין ואת החמאה הרכה, ומעליהם מזלפים וויסקי ומפזרים פטרוזיליה.
-
- 3. סוגרים את נייר הכסף משני הצדדים ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 220 מעלות, למשך 8-9 דקות.
-
- 4. מגישים לשולחן בתוך נייר הכסף. כל סועד פותח לבד את החבילה שלו. הארומה של החמאה עם הירקות, הסקלופ והוויסקי תציף את האוויר.