וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סקלופ אירי

זו מנה נהדרת שניתן למצוא בלא מעט פאבים באירלנד, וככזו היא כמובן הולכת הכי טוב כשמונחת לצידה כוס של בירת גינס שחורה כמו הלילה.

מתכון מאת: ויקטור גלוגר, מערכת וואלה

קלואליס - קוקי סן זאק בצדפה.
קלואליס - קוקי סן זאק בצדפה

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 10 גרם (כפית) חמאה רכה
  • כף רצועות קטנות של סלרי
  • כף רצועות קטנות של גזר
  • כף רצועות קטנות של בצל
  • 2 יחידות סקאלופ
  • 1 עלה תימין
  • 1 כף וויסקי
  • 1 כפית פטרוזיליה

אופן ההכנה

  • 1. מאדים בחמאה את הרצועות הקטנות של הבצל, הגזר והסלרי, אם רוצים, אפשר לשלב גם מעט פטריות.
  • 2. שמים את הירקות בנייר כסף שנחתך לרצועות. אפשר להשתמש אפילו בנייר הכסף שבו משתמשים במספרות, והוא חתוך במדויק. על הירקות מניחים את הסקלופ, ומעט מלח ופלפל (לפי הטעם). מפזרים את התימין ואת החמאה הרכה, ומעליהם מזלפים וויסקי ומפזרים פטרוזיליה.
  • 3. סוגרים את נייר הכסף משני הצדדים ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 220 מעלות, למשך 8-9 דקות.
  • 4. מגישים לשולחן בתוך נייר הכסף. כל סועד פותח לבד את החבילה שלו. הארומה של החמאה עם הירקות, הסקלופ והוויסקי תציף את האוויר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully