וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בגבינה כחולה

מחפשים מנה מושחתת, שקל מאוד להכין? השף אלון ליפשיץ מ"ליפשיץ ביסטרו" מכין בתוך דקות ספורות שרימפס הטובלים בגבינת רוקפור ריחנית.

מתכון מאת: אלון ליפשיץ, מערכת וואלה

שרימפס בחמאת מרווה (יח"צ).
שרימפס בחמאת מרווה (יח"צ)

מצרכים למתכון

  • 24 יח' שרימפס (נקיים)
  • 60 גר' רוקפור (או כל גבינה כחולה אחרת)
  • 50 גר' חמאה
  • 20 גר' שקדים פרוסים
  • 75 מ"ל יין לבן
  • 5 עלי מרווה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. במחבת בינוני, מניחים את החמאה, השקדים והמרווה עד שהחמאה מבעבעת. מוסיפים את השרימפס ומטגנים למשך דקה.
  • 2. מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגבינה הכחולה, מוסיפים מלח ופלפל.
  • 3. מסמיכים את הרוטב על אש גבוהה ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully