שרימפס בגבינה כחולה
מחפשים מנה מושחתת, שקל מאוד להכין? השף אלון ליפשיץ מ"ליפשיץ ביסטרו" מכין בתוך דקות ספורות שרימפס הטובלים בגבינת רוקפור ריחנית.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 24 יח' שרימפס (נקיים)
- 60 גר' רוקפור (או כל גבינה כחולה אחרת)
- 50 גר' חמאה
- 20 גר' שקדים פרוסים
- 75 מ"ל יין לבן
- 5 עלי מרווה
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. במחבת בינוני, מניחים את החמאה, השקדים והמרווה עד שהחמאה מבעבעת. מוסיפים את השרימפס ומטגנים למשך דקה.
- 2. מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגבינה הכחולה, מוסיפים מלח ופלפל.
- 3. מסמיכים את הרוטב על אש גבוהה ומגישים מיד.