פילה סלמון עם גבינת צאן

טלי תדהר–ציפרוני ממסעדת "קמליה" בשרון עם מנה מושלמת לארוחה חגיגית. פשוט אופים פילה של סלמון יחד עם גבינת פרומעז, ומגישים עם אנטיפסטי של פלפל וחציל.

מתכון מאת: טלי תדהר, מערכת וואלה!
פילה סלמון עם גבינות צאן ואנטי פסטי של מסעדת קמיליה.
פילה סלמון עם גבינות צאן ואנטי פסטי של מסעדת קמיליה

מצרכים

  • מנה של פילה סלמון – בערך 300 גרם
  • 30 ס"מ נייר אלומיניום
  • 3 פרוסות חציל קלוי או מטוגן
  • 1/2 פלפל קלוי
  • 3 פרוסות של גבינת צאן (פרומעז)
  • 1/2 בצל מאודה בחמאה
  • 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את נייר האלומיניום ושמים במרכזו את הדג. מורחים אותו עם ממרח עגבניות מיובשות.
  • 2. מניחים את הפלפל הקלוי, עליו את פרוסות הגבינה, מעליהן את החציל ומזלפים על הכל מעט שמן זית.
  • 3. אופים בתנור חם בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully