מתכונים חמים

שבלולי סלמון ברוטב תפוזים

קייטרינג ליאורה קרן מספק מתכון שיגרום לארוחה שלכם להיראות כמו אירוע יוקרתי. רוטב התפוזים הכתום מחמיא לסלמון לא רק בצבע, אלא גם בטעם.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • למתקדמים

שבלולי סלמון ברוטב תפוזים על מצע אורז (קייטרינג ליאורה קרן)

מחשבון המרות

מצרכים

  • לאורז:
  • 1 כוס אורז בר
  • 4 כוסות מים
  • 1-3 כפות אורז לבן מבושל
  • 1 כף צימוקים
  • 1 כף גרעיני חמניה
  • ½ כפית גרגרי כוסברה
  • ¼ כפית גרגרי חרדל
  • 3 תפוזים חתוכים לקוביות
  • לסלמון:
  • 1 פילה סלמון בינוני ללא עצמות
  • ½ צרור פטרוזיליה + ½ צרור בזיליקום + ענף קורנית מפורר
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 100 גר' גבינת פטה כבשים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את האורז: מבשלים את האורז בסיר עם 4 כוסות מים עד להתרככותו ( כ ½ שעה).
  • 2. מסננים מהנוזלים, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  • 3. מכינים את שבלולי הסלמון: מנקים את העצמות ומסירים בעדינות את העור מהפילה.
  • 4. חותכים את הפילה לרצועות אורך (כ-½ ס"מ כל רצועה).
  • 5. קוצצים במעבד מזון את הפטרוזיליה, בזיליקום, ענף קורנית, שמן זית וגבינת פטה עד שמתקבל ממרח.
  • 6. מורחים כל רצועה במעט ממרח ומגלגלים עד שמתקבל שבלול. מהדקים עם קיסם.
  • 7. מסדרים בתבנית על נייר אפייה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור ב-200 מעלות,במשך 5-6 דקות.
  • 8. מוציאים מהתנור ושולפים את הקיסמים בעדינות (בעוד הסלמון חם).

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully