שבלולי סלמון ברוטב תפוזים

קייטרינג ליאורה קרן מספק מתכון שיגרום לארוחה שלכם להיראות כמו אירוע יוקרתי. רוטב התפוזים הכתום מחמיא לסלמון לא רק בצבע, אלא גם בטעם.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שבלולי סלמון ברוטב תפוזים על מצע אורז (קייטרינג ליאורה קרן). מערכת וואלה!
שבלולי סלמון ברוטב תפוזים על מצע אורז (קייטרינג ליאורה קרן)

מצרכים

  • לאורז:
  • 1 כוס אורז בר
  • 4 כוסות מים
  • 1-3 כפות אורז לבן מבושל
  • 1 כף צימוקים
  • 1 כף גרעיני חמניה
  • ½ כפית גרגרי כוסברה
  • ¼ כפית גרגרי חרדל
  • 3 תפוזים חתוכים לקוביות
  • לסלמון:
  • 1 פילה סלמון בינוני ללא עצמות
  • ½ צרור פטרוזיליה + ½ צרור בזיליקום + ענף קורנית מפורר
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 100 גר' גבינת פטה כבשים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את האורז: מבשלים את האורז בסיר עם 4 כוסות מים עד להתרככותו ( כ ½ שעה).
  • 2. מסננים מהנוזלים, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  • 3. מכינים את שבלולי הסלמון: מנקים את העצמות ומסירים בעדינות את העור מהפילה.
  • 4. חותכים את הפילה לרצועות אורך (כ-½ ס"מ כל רצועה).
  • 5. קוצצים במעבד מזון את הפטרוזיליה, בזיליקום, ענף קורנית, שמן זית וגבינת פטה עד שמתקבל ממרח.
  • 6. מורחים כל רצועה במעט ממרח ומגלגלים עד שמתקבל שבלול. מהדקים עם קיסם.
  • 7. מסדרים בתבנית על נייר אפייה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור ב-200 מעלות,במשך 5-6 דקות.
  • 8. מוציאים מהתנור ושולפים את הקיסמים בעדינות (בעוד הסלמון חם).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully