- 1. מכינים את האורז: מבשלים את האורז בסיר עם 4 כוסות מים עד להתרככותו ( כ ½ שעה).
-
- 2. מסננים מהנוזלים, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
-
- 3. מכינים את שבלולי הסלמון: מנקים את העצמות ומסירים בעדינות את העור מהפילה.
-
- 4. חותכים את הפילה לרצועות אורך (כ-½ ס"מ כל רצועה).
-
- 5. קוצצים במעבד מזון את הפטרוזיליה, בזיליקום, ענף קורנית, שמן זית וגבינת פטה עד שמתקבל ממרח.
-
- 6. מורחים כל רצועה במעט ממרח ומגלגלים עד שמתקבל שבלול. מהדקים עם קיסם.
-
- 7. מסדרים בתבנית על נייר אפייה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור ב-200 מעלות,במשך 5-6 דקות.
-
- 8. מוציאים מהתנור ושולפים את הקיסמים בעדינות (בעוד הסלמון חם).