וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה סלמון צלוי בעשבי תיבול

השכיבו את הסלמון שלכם לשינה ירוקה עם צרור של רוזמרין, מרווה וקורנית, והעירו אותו כשהוא כולו עטוף בניחוחות ריחניים. ערן ירוחם עם מתכון מושלם לשבת.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

רוסט סלמון. דנה מאירזון
רוסט סלמון

מצרכים למתכון

    • 700גרםפילה סלמון
    • 1צרוררוזמרין
    • 1צרורמרווה
    • 1צרורטימין
    • 2כפותחרדל דיז'ון
    • 2כפותשמן זית
    • 1לימון (לגרידת לימון + מיץ)
    • 1כוסיין לבן
    • מלח גס
    • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

איך מכינים פילה סלמון צלוי בעשבי תיבול?

  • 1
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2
    מסדרים על תבנית (אפשר מרופדת נייר אפייה) את כל עשבי התיבול ומעליהם מניחים את פילה הסלמון.
  • 3
    מברישים את פני הדג בחרדל, שמן הזית, ומיץ הלימון.
  • 4
    בוזקים מלמעלה גרידת לימון, פלפל, מעט עלי רוזמרין פלפל גרוס ומלח גס.
  • 5
    יוצקים לתבנית כוס יין לבן, ומכסים בנייר אלומיניום מהודק היטב.
  • 6
    מכניסים לתנור ל- 12 דקות, מסירים את נייר האלומיניום ו 8 דקות נוספות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully