פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פילה סלמון צלוי בעשבי תיבול

      השכיבו את הסלמון שלכם לשינה ירוקה עם צרור של רוזמרין, מרווה וקורנית, והעירו אותו כשהוא כולו עטוף בניחוחות ריחניים. ערן ירוחם עם מתכון מושלם לשבת.

      29 מדרגים / 3.15 כוכבים

      רוסט סלמון (דנה מאירזון)
      רוסט סלמון (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • 700 גר' פילה סלמון
      • צרור רוזמרין, צרור מרווה וצרור קורנית.
      • 2 כפות חרדל
      • 2 כפות שמן זית
      • מיץ מלימון סחוט טרי
      • גרד מלימון אחד
      • פלפל גרוס ומלח גס לפי הטעם
      • כוס יין לבן

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. מסדרים על תבנית אפייה מיטת עשבי תיבול.
      • 3. מניחים את פילה הסלמון, ועליו מורחים את החרדל, שמן הזית, ומיץ הלימון.
      • 4. בוזקים מלמעלה גרד לימון, פלפל, מעט עלי רוזמרין פלפל גרוס ומלח גס.
      • 5. מוזגים לתבנית כוס יין לבן, ומכסים בנייר אלומיניום מהודק היטב.
      • 6. אופים 12 דקות, מסירים את נייר האלומיניום וצולים עוד 8 דקות.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -