- 1. מבשלים עדשים במים עד לריכוך (כ-8 דקות מרתיחת המים עם העדשים).
-
- 2. חותכים את ירקות השורש לקוביות קטנות. מקפיצים את השום והשאלוט במחבת עד להזהבה.
-
- 3. מוסיפים את שאר ירקות השורש ומקפיצים עד לדרגת אל-דנטה, מוסיפים מלח ופלפל ומעט שמן זית,מוסיפים את העדשים.
-
- 4. לפני ההגשה מוסיפים את התרד או הבאק צ'וי.
-
- 5. לסלמון: מחממים תנור ל-220 מעלות וסוגרים את הפילטים (כ-8 דקות).
-
- 6. לרוטב הטרטופו: מטגנים שום בחמאה במחבת. מוסיפים ציר דגים והיין ומבשלים על אש קטנה 4 דקות. מוסיפים מחית טרטופו ומחממים.
-
- 7. בניית המנה: מניחים במרכז הצלחת ערימה של עדשים שחורות ומניחים מעל פילה סלמון, יוצקים בעדינות רוטב מסביב לעדשים, ניתן לקשט מלמעלה בצ'יפס בטטה העשוי משבבים שחותכים מבטטה בעזרת קולפן ירקות ומטגנים בשמן עמוק.